woensdag 26 februari 2014

Goed Nieuws!

Om met de deur in huis te vallen..goed nieuws vandaag! Uit de rontgen foto van Stan zijn borst blijkt dat de tumor er niet meer zit. Dank aan de prednison! Dit is in lijn met de verwachting maar nu is het ook bevestigd. Maandag aanstaande beginnen we aan een nieuwe serie chemo's die we als alles goed gaat voor een groot deel in het ziekenhuis van Zutphen kunnen doen. Scheelt veel reistijd.

Mocht je Stan binnenkort nog zien..zijn haar begint nu serieus uit te vallen..kan zijn dat hij binnenkort kaal is, dan hebben we dat afgeschoren. Caps, beanies en mutsen zijn gereed.

Stan is deze week 2 keer even naar school geweest en heeft meegedaan aan het mentor uur. Verder is er voor een aantal vakken inmiddels een programma voor Stan. Hij werkt hieraan met Harrie van de educatieve dienst van het ziekenhuis. Maar ook met Meike die Latijn en Frans verzorgt.

Vandaag hebben we ook van KPN 'klassecontact' gekregen. Dit is een systeem waarmee Stan via laptop en beweegbare webcam met scherm in de klas,  thuis lessen kan volgen. Morgen is de eerste les! Voor Stan een goede oplossing omdat zijn school in Arnhem nu wel wat ver reizen is..

Als laatste hebben we heel veel email ontvangen maar ook nog kaartjes,,,dank!




3 opmerkingen:


  1. Hoi Stan, wat een geweldig nieuws!
    Fijn dat het gaat zoals verwacht, en dat je nu in Zutphen verder kunt met de behandeling. Misschien zie ik je nog eens langs het hockeyveld de komende periode, ik heb van Wouter gehoord dat je ook bij de training bent geweest een keer. Dat staat trouwens ook in dit blog beschreven. Een mooie manier om een beetje te volgen hoe het met je is.
    Hou je taai de komende tijd!
    Groet, ook voor je ouders en Meike van Ellie Jetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In Harfsen voeren wij een vreugde dansje op. Goed gedaan Stan :)
    Liefs van de familie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Stan,
    Fijn nieuws dat je binnenkort niet zo vaak meer naar Nijmegen hoeft te gaan. Een eerste succesje op je tocht. Heb je op het hockeyveld altijd met 100% inzet de sport zien bedrijven, vastberaden maar altijd fair. Ik hoop en reken er op dat je de strijd tegen je ziekte even zo voortzet. Ondertussen blijf ik al je berichtjes lezen. Groeten, ook aan Fokko, Anneloes en Meike.
    Kris, Ellen en Bob

    BeantwoordenVerwijderen