dinsdag 18 februari 2014

Broodje kroket, school, drummen en de Olympische Spelen

Stan heeft enorme lekkere trek, dit is een bijwerking van de prednison. Na zich dagen verheugd te hebben op een broodje kroket was het zaterdag zover: op naar het door Stan uitgekozen restaurantje voor het broodje kroket. Hij heeft zich dat lekker laten smaken (wij ook!).
Overigens zorgt deze lekkere trek ervoor dat Stan 's nachts uit zijn kamer glipt om beneden een boterham met iets lekkers klaar te maken. En hoewel Stan wel een beetje een bolle toet heeft gekregen (ook een bijwerking van de prednison) is hij nog keurig op gewicht!

Maandag is hij weer een uurtje naar school geweest, waar hij meegedaan heeft met de mentorles. Hij vond het leuk om zijn klasgenoten weer te zien en hoopt er komende maandag ook weer even te zijn. Intussen werkt hij thuis aan zijn schoolwerk verder.

Een ander uitje had Stan richting de muziekschool. Zijn drumleraar Rene had een voorspeelles georganiseerd voor zijn drumleerlingen inclusief lunch. Halverwege de lunch is Stan aangeschoven en heeft daarna kunnen genieten van een aantal drumsolo's van de drumleerlingen. Als klap op de vuurpijl gaf Rene zelf ook een solo weg. Voor Stan een welkome en succesvolle onderbreking van het thuis zijn!

De tijd thuis wordt veelal gevuld door op de bank liggen. Gelukkig is er veel te zien op de tv en volgt Stan de Olympische Spelen op de voet. Vooral het schaatsen is hierbij favoriet.

1 opmerking:

  1. Hoi hoi gelukkig goed nieuws dat de medicatie aanslaat. Ja en de vervelende bijwerkingen melden zich ook aan lees ik . Jammer van je lekkere bos haar Stan. Dapper dat je kiest voor het resoluut oplossen van dit probleem. Maar de pet stond je altijd al goed.
    Ik begrijp dat ik een dubbele portie dessert voor jouw mee kan nemen as. zondag, prima geen probleem. Beste allen, sterkte,succes en tot zondag.
    Lieve groet uit Vorden vooralsnog komt Gijs ook mee.

    BeantwoordenVerwijderen