maandag 3 februari 2014

Even naar school en meer.....

Vandaag is Stan even naar school geweest. Hij had er erg veel zin in. Nadat hij vrijdag de eerste chemo had gehad en hij daar redelijk goed op gereageerd had, ontstond het plan om maandag een uurtje naar school te gaan. Op school werd hij met gejuich van klasgenoten ontvangen. Dat heeft hem erg goed gedaan. Hij wilde iedereen bedanken voor de leuke berichtjes en kaarten die hij gekregen had. Daarvoor had hij een stuk chocola mee om uit te delen. Na een korte presentatie van Stan over zijn ziekte mocht hij met zijn klasgenoten lekker chillen in een van de homerooms van school. Later thuis moest hij nog wel aan het werk voor school, dat viel hem tegen!
Morgen krijgt Stan een ruggeprik met chemo en een chemo via zijn port-a-cath (kastje dat onder zijn huid is geplaatst). Het wordt dan weer spannend hoe hij daarop zal reageren, omdat deze chemo's anders zijn dan de vorige.

3 opmerkingen:

  1. ¡Hola Stan!
    De schrik van het eerste bericht over je ziekte maakte snel plaats voor hoop en vooral bewondering voor je strijdbare houding. (Dat past bij zo'n coole jongen als jij!) Veel sterkte morgen ;)
    Hartelijke groet, Inés Fintelman

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Stan,
    Wat leuk dat je even naar school kon! Ik kom je snel weer opzoeken,
    Groetjes Bob

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Stan,

    Wat ontzettend fijn dat je even op school kon zijn!!!
    Ik hoop dat de chemo van dinsdag goed gegaan is en dat je er niet ziek van bent geworden! Sterkte!

    Groet,
    Hilde Koehorst

    BeantwoordenVerwijderen