woensdag 19 maart 2014

Humor

Inmiddels zijn we weer een week verder. In deze week was er veel variatie in hoe Stan zich voelde. Het begon al vorige week woensdag. Na ons optimistische berichtje waar we de vorige keer mee afsloten voelde Stan zich belabberd. Na bloedonderzoek bleek dan ook dat zijn HB weer te veel gezakt was en zo volgde op donderdag een tweede bloedtransfusie. Daar knapte Stan weer goed van op totdat hij zijn avondmaaltijd gegeten had. De misselijkheid kwam toen in volle vaart terug. Als klap op de vuurpijl behaalden we ons record aantal uur in het ziekenhuis op een dag. Pas om 9 uur 's avonds waren we weer thuis!

Feit is dat Stan zijn humor niet snel kwijtraakt. Na bijna alle spuugbakjes van de afdeling gebruikt te hebben, ontdekte hij er nog een waarmee hij een grapje uithaalde. Bekijk zelf de foto's maar:


                                                         Stan sadface   
                         
                                                                                                                                                                   
                                                         Stan happyface



Gelukkig heeft Stan daarna een aantal goede dagen gehad en heeft hij in het weekend lekker kleine wandelingetjes in het bos gemaakt en zijn vader ingemaakt met een spelletje kolonisten van Catan. Ook de bezoekjes van Bob en Alain werden weer zeer op prijs gesteld.

Zo begon Stan aan zijn derde week van dit blok. Op maandag bloedprikken. Dit leverde geen bijzonderheden en is op dinsdag de gang naar Nijmegen weer gemaakt. En hoewel Stan weer wat minder fit is als in het weekend, lijkt de behandeling toch voorspoedig te verlopen. Nu nog twee keer naar Zutphen deze week en dan volgt volgende week alweer de laatste week van dit blok!


1 opmerking:

  1. Wij wensen jullie morgen heel veel plezier. Groetjes en liefs uit Harfsen

    BeantwoordenVerwijderen