zaterdag 21 februari 2015

Stan zwaait zus Meike uit op Schiphol

Na weken van terugval lijkt Stan de weg vooruit te zijn ingeslagen!

We hebben sinds de laatste keer AMC nog 1 slechte dag gehad maar verder alleen maar goede en betere dagen. Het eten en drinken gaat steeds beter, zo goed dat in overleg met de diƫtiste de sonde voeding nu helemaal is gestopt. Stan komt langzaam wat aan qua gewicht.

Afgelopen donderdag tijdens de wekelijkse controle afspraak is er ook middels een echo naar zijn hart gekeken (zijn hartspier kan verslappen door de medicatie) en is er een thoraxfoto gemaakt om zijn lymfoom te checken. Beide onderzoeken waren goed!

Voor het herstel is Groot Klimmendaal weer in beeld. Stan is begonnen met een neuropsychologisch onderzoek en binnenkort wordt een algehele check gedaan. Stan krijgt ook fysio aan huis in combinatie met dagelijkse oefeningen.

Ten aanzien van school pakt Stan de draad ook langzamerhand weer op. We zijn gestart met wiskunde en Frans met ondersteuning van een onderwijsconsulent aan huis. Het is een klein begin maar wel de start van een nieuwe fase.





Als klap op de vuurpijl is zus Meike vandaag voor een klein jaar vertrokken naar Zuid-Korea! Zij verblijft daar een jaar in een gastgezin en gaat naar een Koreaanse High School.


De avond ervoor hadden we een afscheidsetentje, dat vooral bij Stan zeer goed in de smaak viel.





Op veler verzoek hier ook het blogadres van Meike: meikeinzuidkorea.blogspot.nl




5 opmerkingen:

  1. Lieve Stan,
    Wat ontzettend fijn dat het momenteel zo goed gaat! Ik hoop dat deze lijn zich alleen maar verder voort zal zetten en de dieptepunten nu voor eens en altijd achter je liggen!
    Meike, heel veel succes en plezier in Zuid-Korea! Klinkt als een fantastisch avontuur!
    Groet,
    Hilde Koehorst

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste allemaal,
    Wat goed te horen dat er een stijgende lijn zit in het herstel van Stan. Hopelijk blijft deze lijn gestaag doorgaan! En dochterlief naar Korea, zal ook een bijzonder moment zijn voor jullie allen.Op naar alleen maar positieve ervaringen nu, het is jullie zo gegund.
    groeten, Eddy Voorn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is geweldig goed nieuws!
    wat fijn dat genezing in zicht is en lekker eten weer aan de orde is.Heerlijk.Hartelijke groet van Rob en Marian Polman

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oma het het glad drok hier met blogs lezen!!ha,ha Blij dat Stan ook weer thuis is en dat Meike ook begint te wennen!!Leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oma het het glad drok hier met blogs lezen!!ha,ha Blij dat Stan ook weer thuis is en dat Meike ook begint te wennen!!Leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen