zaterdag 13 december 2014

Stan voor Cyste naar het AMC

Ook deze afgelopen twee weken zijn voor Stan heel wisselend verlopen. Na zijn ziekenhuis opname in Nijmegen is hij een weekje thuis geweest. Hij kon lekker even bijtanken en wij konden hem een beetje verwennen.




Hij knapte weer een beetje op en op donderdag na de controle in Nijmegen heeft hij Sinterklaas gevierd met zijn klasgenoten op school.


Daar heeft hij een mooi varkentje en een Donald Duck gadget aan over gehouden.










Daarna wilde hij graag op vrijdagmiddag naar zijn

zwem halfuurtje op Groot Klimmendaal.
Samen met zijn flippers en duikbril heeft hij zich goed vermaakt.




Op maandag voelde hij zich fit genoeg om weer te revalideren. Dat sloeg op dinsdag weer om. Stan voelde zich erg misselijk en belabberd. Dat bleef de hele week hangen.

De dagen daarna hebben we iedere dag een ritje naar Nijmegen gemaakt. Op woensdag is er een MRI-scan gemaakt van zijn hoofd. Op donderdag moest hij voor controle. Daar hebben we in ieder geval gehoord dat de schimmelhaarden in zijn hoofd wel weer wat kleiner zijn geworden, de officiƫle uitslag van de MRI volgt nog. En klap op de vuurpijl: vrijdag is er weer een nieuwe sonde ingebracht omdat Stan helaas de sonde uitgespuugd had.

Inmiddels is er duidelijkheid over het aanprikken van de cyste. Dit zal komende week gaan gebeuren in het AMC. Op woensdag wordt Stan opgenomen en op donderdag vindt de ingreep plaats. Daarna zal hij een paar dagen ter observatie moeten blijven. Als alles goed verloopt zullen we voor kerst met z'n allen weer thuis zijn maar zonder cyste. Stan heeft dan verlof van Groot Klimmendaal tot begin januari.

1 opmerking:

  1. Heel veel sterkte Stan, ik zal morgen een kaarsje plaatsen dat de ingreep goed verloopt! Overigens heeft de rector jouw kerstboom die je vorig jaar gemaakt hebt bij BV, uitgekozen om als kerstkaart te dienen voor het Olympus College. Je bent dus in veel Olympus huishoudens te bewonderen! Houden zo, veel liefs van ons allen. Erna namens het OPUS-team

    BeantwoordenVerwijderen